Ansatte

Ӂ gi et barn selvtillit er det fornemste av alle foreldreoppdrag."
Karsten IsachsenAnsatte

Her er menneskene du vil møte i Huser Gårdsbarnehage. Vi har satset på stor pedagogtetthet. 
I tillegg til fem førskolelærere har vi en idrettspedagog og en allmennlærer. På Huser Gård i tilknytning til barnehagen har vi en barnevern- og spesialpedagog samt en med hovedfag i pedagogikk. Vi legger for øvrig stor vekt på solid faglig bakgrunn samt de riktige personlige egenskapene hos de som skal arbeide med barna. Utover pedagoger og barne- og ungdomsarbeidere har vi også flere dyktige og engasjerte assistenter med ulik bakgrunn som blant annet idrettspedagog, gartner og tømrer. 

Raymond W. Tiochta - styrerRaymond er utdannet førskolelærer med organisasjon og ledelse som fordypning. Han har også videreutdanning, nasjonal styrerutdanning ved Høyskolen i Oslo-Akershus. Har arbeidet i ulike barnehager i Oslo og Østfold siden 2001 som styrer. Har to egne barn, begge på skolen. Er opptatt av ledelse, sosiale medier og kommunikasjon. 

Linda Krogsrud – pedagogisk leder


Linda er utdannet førskolelærer med utefag som fordypning. Hun er opprinnelig fra Gressvik, men har bodd 15 år  i Oslo. Her har hun jobbet som styrer i en stor friluftsbarnehage. Linda er opptatt av barns medvirkning, lage mat sammen med barna, samt å bruke naturen i det pedagogiske opplegget i barnehagen. Hun har to egne barn, begge på skolen. 

Ida Levnang Johansen - pedagogisk leder 


Ida er utdannet førskolelærer med fordypning i utefag. Hun har også videreutdanning i spesialpedagogikk ved høgskolen i Østfold. Ida er glad i friluftsliv, fjellet og sjøen.

Kristian Guldbrandsen - idrettspedagog

Kristian er utdannet ved Norges idrettshøgskole. Han har flere års erfaring med tilrettelegging av fysisk aktivitet for barn, og har vært med på å skrive boken "Bevegelsesglede i barnehagen - begeistringssmitte og tilrettelegging" som ble utgitt av Kommuneforlaget i 2010.


Annette Halvorsen - pedagogisk leder

Annette er utdannet førskolelærer med fordypning i kunst & håndverk. Hun har også videreutdanning i organisasjon & ledelse, spesialpedagogikk og kunst & håndverk. Har et barn på 16 år. Hun har jobbet med barn med spesielle behov i boveiledningstjenesten siden 1991. På Veumalleen asylmottak, i barnehage og skole og i familiens handels gartneri. Hun er opptatt av å se hele mennesket, være en trygg og inkluderende voksen for barna og skape tilhørighet. Hun er glad i å mye ute, både på jobb og privat, og elsker skapende kreativitet.  


Sirianne Krabset - pedagogisk leder Sirianne er utdannet barnevernspedagog med kompetanse som førskolelærer (Hun har en bachelor i barnevern og videreutdanning i barnehage pedagogikk og småbarnspedagogikk). Hun har jobbet som pedagogisk leder siden 2005, 9 av årene i en barnehage i Oslo. Sirianne har tre egne barn. På fritiden liker hun å være ute, gå turer, strikke og være sammen med venner. Hun er opptatt av at alle som går i barnehage skal få en god barndom preget av trivsel, vennskap og lek.

Carmen Stösser - Pedagogisk leder


Carmen er utdannet barnehagelærer. Har tidligere jobbet som barnehagelærer på en institusjon for barn og voksne med funksjonshemninger. Har 2 barn. Liker å være ute i naturen og er veldig glad i musikk, og spiller både piano og gitar. Er opptatt av å være en omsorgsfull og tilstedeværende voksen for barna, som sprer glede.

 Gunn Elisabeth Westlie - barnehagelærer


Gunn Elisabeth er utdannet førskolelærer fra Høgskolen i Agder i 2004, med fordypning tegning og drama fra et universitet i Brisbane. Elisabeth er 32 år. Hun har jobbet i ulike barnehager i Oslo. Er for tiden i mammapermisjon.

Linda Hanes Krossby - allmenlærerLinda er utdannet allmennlærer. Hun har jobbet på barne- og ungdomskole. Bruker nærmiljøet aktivt både i forhold til egne barn, og barna i barnehagen. Er gift og har tre barn

Jon Petter Sandbæk - gartnerJon Petter er utdannet gartner. Har blant annet jobbet som gartner og vaktmester ved Hotell Refsnes Gods i mange år. Jobbet de 7 siste årene i Huser gårdsbarnehage. Har 2 barn. Glad i turer med familien, hus/hytte og hage interessert, sosialt samvær med venner. Opptatt av friluftsliv, bruke og lære om naturen og fysisk aktivitet.

Peter Westreng - tømrer og assistent

Peter har bakgrunn som tømrer, men har nå jobbet en stund i barnehage. Peter er en idrettsinteressert gutt og er selv aktiv innebandy-spiller.  Peter tar barnehagelærerutdanning på deltid. Peter er verneombud i barnehagen. Har to barn.

Caroline Engell-Nygren - barne- og ungdomsarbeider

Caroline bor på Hvaler. Hun er interessert i hest, natur og friluftsliv. Hun har hovedansvar for ridetilbudet i barnehagen. Hun har to barn.

Kine - barne- og ungdomsarbeider

Kine er fra Kråkerøy. Hun er interessert i natur og friluftsliv. Hun har også stor interesse for bil og båt. Hun har ett barn som går i barnehage.

 
Pia Graham - assistent

Pia er opprinnelig fra Sarpsborg. Etter en periode i Rakkestad har hun bosatt seg her på Hvaler. Pia har to barn selv. Hennes store lidenskap er å bruke naturen sammen med barna.


Malin - lærlingHar tidligere gått helse og sosial linja på Glemmen videregående skole. Glad i musikk og sang. Elsker å være kreativ. Glad i naturen og sjøen.

Veronica Lunde - tilkallingsvikar


Bor på Hvaler og har tre barn. Hun er utdannet hjelpepleier, og ønsker etterhvert å bli barnehagelærer. Tidligere spilt håndball på Kråkerøy, er glad i å trene. Liker å bruke nærmiljøet aktivt sammen med barna.


Liv Høidal – barnevernspedagog og spesialpedagog


Liv er utdannet barnevernpedagog og spesialpedagog. Hun har lang erfaring i arbeid med barn og ungdom. Hun har også erfaring i arbeid med barn med ulike funksjonshemminger. I tillegg har hun mange års erfaring i bruk av hest i forbindelse med ridning for funksjonshemmede (psykisk eller fysisk). Liv er glødende opptatt av ridehest og er aktiv innen sprangridning og feltritt hvor hun har NM-sølv og gull i Breeders-finale. Liv bor på Søndre Huser Gård som også huser gårdsbarnehagen, er gift og har tre barn.

Bjarte BjønnesBjarte har Bachelor utdannelse i økonomi fra Universitet i Oslo. Han har også fra tidligere arbeidet på Huser. I forhold til barnehagen har han en rolle i det administrative arbeidet. Bjarte har gjennom mange år spilt ishockey i eliteserien, for det meste for Sparta, men også for Comet. Bjarte bor på Rød, Asmaløy, er gift og har to barn.
Huser Gårdsbarnehage - 1684 Vesterøy - Tlf: 69 37 70 11 - E-post: post@husergardsbarnehage.no


Nettløsning og design er levert av Kréatif AS